Dostava

Strošek dostave
Za vsa spletna naročila  je strošek dostave 0€ (oz. je dostava brezplačna)

 

Odvoz odsluženega aparata


Po želji vam ob dostavi novega kosa bele tehnike, odpeljemo še vaš star odslužen aparat, ki mora biti odklopljen iz električnega omrežja in pripravljen za prevzem. Dostavljalci niso dolžni vstopati v vaše stanovanje, zato poskrbite, da bo aparat pripravljen pred vrati stanovanja. Strošek odvoza aparata znaša 10,99 €

 

Splošne informacije
Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije,  kjerkoli po Sloveniji, do vrat vašega stanovanja. Dostava se navadno izvaja od ponedeljka do petka, med 8:00 in 16:00 uro. Če lokalna izpostava pošte omogoča popoldansko oz. sobotno dostavo, se je po dogovoru z dostavljavcem mogoče dogovoriti tudi za to.

 

Pred dostavo vas je dostavljavec dolžan poklicati in obvestiti o približni uri dostave. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu oz. ste nedosegljivi po telefonu, lahko paket prevzamete na lokalni poštni izpostavi oz. se dogovorite za ponovno dostavo. Dostavljavec je opremljen s transportnim vozičkom, za artikle večjih dimenzij, ste ob dostavi dolžni zagotoviti pomoč.

 

Odvoz in priklop aparata
Če ste dodali priklop aparata, bo pri nas na dan dostave aparata kreiran zahtevek, ki se bo posredoval serviserju. V naslednjih dneh vas serviser pokliče. Skupaj se dogovorite za datum in uro priklopa. Pripada vam brezplačna storitev odvoza starega aparata.

 

Več o priklopu aparatov si lahko preberete TUKAJ pod 12 členom. 

 

Akcija: Mesec brezplačnih storitev

Akcija mesec brezplačnih storitev velja samo za nakup gospodinjskih aparatov v salonih GA+ kuhinje. Vključuje brezplačno dostavo, priklop in odvoz starega aparata. Brezplačen priklop ne velja za kuhinjske nape, korita in blagovno znamko Bora. Akcije ni možno koristiti v spletni trgovini ga.si in ne velja na spletne cene.  Akcija velja za nakup v salonih GA+ kuhinje in velja na klubske in redne cene. Akcija se ne upošteva na že zaključene pogodbe. Akcija velja od 13.5.2024 do 31.5.2024 oziroma do razprodaje zalog. Akcije se med seboj izklučujejo in se ne seštevajo. Akcija ne velja za nakup kuhinje z gospodinjskimi aparati.