Dostava

Strošek dostave
Za vsa spletna naročila  je strošek dostave 0€ (oz. je dostava brezplačna)

 

Odvoz odsluženega aparata


Po želji vam ob dostavi novega kosa bele tehnike, odpeljemo še vaš star odslužen aparat, ki mora biti odklopljen iz električnega omrežja in pripravljen za prevzem. Dostavljalci niso dolžni vstopati v vaše stanovanje, zato poskrbite, da bo aparat pripravljen pri vhodu v stavbo. Strošek odvoza aparata znaša 10,99 €

 

Splošne informacije
Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije,  kjerkoli po Sloveniji, do vrat vašega stanovanja. Dostava se navadno izvaja od ponedeljka do petka, med 8:00 in 16:00 uro. Če lokalna izpostava pošte omogoča popoldansko oz. sobotno dostavo, se je po dogovoru z dostavljavcem mogoče dogovoriti tudi za to.

 

Pred dostavo vas je dostavljavec dolžan poklicati in obvestiti o približni uri dostave. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu oz. ste nedosegljivi po telefonu, lahko paket prevzamete na lokalni poštni izpostavi oz. se dogovorite za ponovno dostavo. Dostavljavec je opremljen s transportnim vozičkom, za artikle večjih dimenzij, ste ob dostavi dolžni zagotoviti pomoč.

 

Odvoz in priklop aparata
Če ste dodali priklop aparata, bo pri nas na dan dostave aparata kreiran zahtevek, ki se bo posredoval serviserju. V naslednjih dneh vas serviser pokliče. Skupaj se dogovorite za datum in uro priklopa. Pripada vam brezplačna storitev odvoza starega aparata.

 

Več o priklopu aparatov si lahko preberete TUKAJ pod 12 členom.